U ovoj godini svjedoci smo da se stalno pojavljuju vijesti koje su u rubrici crna hronika, i da se već moramo navići an to da se stalno dešavaju neke loše vijesti koje nas šokiraju.

Ova godina sama po sebi je loša, te bismo je najradije preskočili, a tome svjedoče i razne nesreće koje su obilježile cijeli period od početk aopve godine do sada.

Svjedoci smo isto toga da je veliki broj poznatih osoba u ovoj godina nas napustilo. Neki su umrli od infekcije korona virusa, neki su bili ubijeni, neki poginuli, dok su neki umrli prirodnom smrću.

U nastavku ovog članka, nažalost govorimo o jednoj smrti jedne poznate osobe iz svijeta sporta.
Naime, u četvrtak je naš svijet napusitio Žarko Stevanović koji je bio bivši fudbaler i sportski radnik, a isto tako i sudija u Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Pored toga on je bio predsjednik Fudbalskog saveza zapadne Srbije od 2012. do 2016. godine.
On je dobitnik i “Zlatne plakete” Fudbalskog saveza Zapadne Srbije, a ono što je jako lijepo istači jeste da je bio omiljena ličnost iz fudbalskog svijeta u cijeloj Srbiji.

 

On je u toku svog života bio strastven navijač fudbalskog kluba Partizan, a njegova sahrana će biti održana u petak (28. avgust) u 12 sati u Grošnici.

Od njega se oprostio podpredsjeddnik kluba Vladimir Vuletić.

Zasigurno je Srbija izubila velikog čovjeka i velikog znalca u svijetu sporta, te ovim putem iskazujemo duboko sažaljenje za njihov gubitak.

Počivaj u miru legendo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here