“ULAZIM U ZADRUGU 5!” OSTAVIO JE DJEVOJKU NAPOLJU I OTIŠAO U RIJALITI… OBJAVILA DA STIŽE I ONA! SLIJEDI VELIKI HAOS… (FOTO)

0
301

Svima nama je jasno da je najgledaniji rijaliti na našim prostorima Zadruga. Od samog početka, Zadruga ruši sve moguće rekorde gledanosti, i tu možemo da vidimo mnogo toga. Glavna tema ove sezone je siguno javna prevara Dalile Dragojević, koja je vezom sa Filipom Carom uništila brak sa Dejanom.

Ali, to nije tema današnjeg članka. Danas se baziramo na nešto lijepo, a radi se o tome da ljubav u rijalitiju ipak postoji, i da onaj koji voli može biti itekako vjeran. Isto tako, fizička razdvojenost ne može uticati na vezu, ako se neko voli, a dokz za to su zadrugari Bane Čolak i njegova djevojka Ivana Krunić.

Oni su u Zadruzi zaplivili u emotivnu vezu, a mnogi su smatrali da ona neće opsatit. Ali oni su to demantovali. Sada se Ivana oglasila na svom Instagramu, gdje je odgovarala na pitanja pratioca, a jedno od njih je bilo da li će ući u Zadrugu. Ona je odgovorila i rekla da će ući.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here