OVO JE JEDNA VRLO NEOBIČNA PRIČA, ONA NAM DOLAZI IZ BOSNE I HERCEGOVINE, TAČNIJE IZ BANJA LUKE.

“42 godine imam, sjajno izgledam, a oni koji me vide prvi put mi ne bi dali da imam više od trideset godina. Ja jedem zdravo, u fitnes idem i na liniju pazim, jednostavno mi je to postalo opsesija u cijelom životu. A kao što sam rekla već, ispravno se hranim, po zanimanju sam profesor matematike, ovaj posao sam cijeli život radila. Udala sam se za svog supruga prije pet godina, nisam ništa protiv toga imala što je imao brak i sina iza sebe koji je navršio 12 godina tad. A on se zove Marko, sad je u fazi puberteta, odrastao je.

Loading..

Poslije njegove nastave, bio je petak, ja sam bila umorna i radovala se vikendu koji je preda mnom jer sam vidjela da nema nikog kući, pomislila sam kako je to savršeno vrijeme da se opustim. Pod tuš sam odmah otišla, uživala sam, opušteno i odmoreno sam se osjećala, a meni je trebalo, samo sam se znojila stalno.

Vrata kupaonice su bila otvorena, a ja sam vidjela da se Marko sakrio i da je buljio u mene. U transu sam bila kad sam vidjela da on masturbira u svojoj sobi nakon toga. Jasno se moglo vidjeti da ima ogromnu alatku, mnogo veću nego njegov otac što ima. Sjeli smo poslije da ručamo, a ja sam uzela njegovu šaku i na svoja prsa stavila, išlo je prirodnim tokom sve.

Mi smo se prepustili strastima, razmišljali tako o posljedicama nedavno, ali nam nije bilo važno. Ne znam šta mi se desilo, ali ni on sigurno ne bi želio srušiti brak svog oca. Odlučili smo sve ovo da zaboravimo

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here