Nataši je prije nekoliko dana dodeljena nagrada za Ge j ikonu 2019. godine, a tom prilikom je uhvaćena u zagrljaju jednog muškarca, pa su ,nogi spekulisali kako će pjevačica po ko zna koji put biti u braku.

Njih dvoje su sjedeli zagrljeni na proslavi dodjele nagrade, pa su mnogi počeli da se pitaju ko je tajanstveni muškarac koji je tu do nje

Međutim, ono što je takođe zanimljivo je to da se na pomenutoj fotografiji vidi i Natašin telefon, i vide se poruke, srcad. Nata se izgleda baš zaljubila.

Iako se ne može razaznati sa kim se Bekvalčeva dopisivala, ono što se jasno vidi jesu brojna srca koja je poslala nekome, ali i da joj je uzvraćeno istom mjerom kako je i ona pisala.

Nataša Bekvalac, Gej ikona 2019

Dakle pjevačica Nataša Bekvalac (39) sinoć je u jednom beogradskom klubu od populacije primila nagradu za G ej ikonu 2019. godine i ponosna je nato. Rekla je da samo podržava ljubav.

Nataša je zablistala u bijelom odelu, dok je lenta koju je nosila bila u prepoznatljivim bojama, s natpisom “Ljubav je ljubav”.

Nataša Bekvalac, Gej ikona 2019

Ona se oduševljeno zahvalila, pa poručila da će nastaviti da podržava sve one koje u životu vodi samo ljubav.
Ona kaže da joj mnogo znači ovo priznanje, kao i svaka vrsta podrđle. Kaže da godinama daje podrđku svi m ljudima koji razmisljaju da ih vodi ljubav.

– Znači mi mnogo ovo priznanje, svaka vrsta podrške mi znači. Godinama podršku dajem svim ljudima koji razmišljaju tako da ih vodi samo ljubav – poručila je Nataša i nastavila da se provodi do duboko u noć.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here