Da se na putevima u regiji može vidjeti sve i svašta, to vrlo dobro znamo. Pod uticajem alkohola i drugih opijata rade se razno razne greške, tako da policija ima i više nego pune ruke posla. Što je najgore u takvim situacijama, čine se razni prekršaji, pa tako dolazi i do smrtnih ishoda. Ali da ne idemo u krajnost i crnilo, idemo malo sa vedrijom tematikom vezano za za saobraćajne prekršaje. Policajci se suočavaju sa raznim situacijama svakodnevno, i imaju razne čudne situacije, ali ovaj slučaj je sigurno ostao dobro upamćen u policijskoj stanici, koja ovakav slučaj nije zabilježila nikada u svojoj dugogodišnjoj istoriji.

Ovaj slučaj se dogodio prije čak dvije godine, ali opet postoje ljudi koji ne mogu odoliti, a da ga ne ispričaju nekome, stvarno je i više nego simpatičan. Sve ovo se desilo u Banjaluci kada je jedan čovjek drijemao u svome parkiranom automobilu.

Loading..

Policajci su tada obavljali rutinsku kontrolu i tako došli do njega, nije im bilo apsolutno ništa jasno, a onda su mogli odmah da primijete i da uoče da on nije bio sasvim sposoban da vozi auto. Znali su da ga moraju odvesti u stanicu da provede tamo noć kako bi se otrijeznio, jer je bio opasnost po sve učesnike u saobraćaju.naime, ako niste znali, tada postoji pravilo da osoba koja bude privedena ima pravo na jedan poziv. U tome slučaju se obično privedena osoba odluče za advokata ili nekog člana porodice, to je tako baš bilo svaki puta.

Ovaj duhoviti  Banjalučanin je nazvao jedan restoran i naručio sebi ćevape, eto, i to se zna desiti. Možete li zamisliti koliko je on bio pijan tu noć?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here