Ova godina je stvarno godina u kojoj su nas pogodile razne vijesti koje su uglavnom bile katastrofalne te smo svjedoci da se skoro svaki dan dešavaju razna katastrofe te slobodno možemo reći kako bismo ovu godinu najradije preskočili.

 

Pored katastrofa, kao da one nisu bile dovoljne, desile su se i razne vijesti o tome kako su nas poznate osobe napustile.
Neki su umrli od infekcije korona virusa, neki poginuli ili ubijeni dok neki su umrli i od prirodne smrti.
Stoga, bilo kakva naredna vijest nas ne može baš iznenaditi.
Tako je i ova vijest da je uhapšena Milica Pavlović odjeknula regijom.
Naime, ona je prije nekih petnaestak dana na svom profilu na društevnim mrežama objavila jedan video koji je zasigurno napravio pravu zbrku među fanovima.

Međutim, ono nije bila stvarna situacija hapšenja, nego je to dio iz njenog spota.
Naime, u njenom spotu policajci hapse Milicu i pokušavaju je odvesti u stanicu, dok se ona opire i otima svim silama.
Naravno, nema potrebe da se kaže da Milica kao i uvijek izgleda besprijekorno, a svi naravno jedva čekaju da čuju i pogledaju novi spot za novu pjesmu

Da podsjetimo, Milica Pavlović je jedna od pjevačica i veliki zvijezda koje su se proslavile učešćem u Zvezdama Granda, a nakon učešća u pomenutom takmičenju njena karijera je krenula vrtoglavo da se penje uzlaznom putanjom

Ona je poznata po tome što ima neodoljivu harizmu, ali i prije svega izgleda jako lijepo, te je smatraju za jednu od najljepših i najzgodnijih pjevačica na estradi.

Kako vi komentarišete ove dijelove iz spota? Šta mislite da li će to biti hit?
Pišite nam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here