Najnovije Zanimljivosti

UGOSTITELJ IZ CRNE GORE PODIGAO BURU: Nemam zaradu od Bosanaca, samo mi troše asepsol! (VIDEO)

Katastrofalno loša turistička sezona za ugostitelje iz Crne Gore, teška je i za mještane i za ugostiteljske radnike. No, čak se i mali broj turista koji trenutno borave u Crnoj Gori našao se pod napadom jednog od ugostitelja, jer, kako je rekao, od njih nema koristi, već samo štete, jer mu konstantno troše dezinfekcijsko sredstvo. Ilija Armenko, turistički radnik i predsjednik zakupaca na plaži, prilikom gostovanja u jednoj emisiji, neugodno je iznenadio sve prisutne gledaoce i potencijalne goste.

Naime, iako je sezona slaba, našao je jednu manu u vidu turista iz Bosne i Hercegovine, koji, kako je rekao, možda mogu napraviti profit za hotele, ali za njega stvaraju gubitak u poslu, jer troše puno asepsola. “Hotel su prije dva dana napunili Bosanci. Ali od njih nema ništa, osim hotela. Hoteli će nešto zaraditi, stvaraju se gužve. Kakva je to politika, to nikada neću shvatiti. Nešto će zaraditi, a šta ćemo mi ostali. Oni dolaze, prolaze, slikaju se, barem nikad nisam imao štetu od tih gostiju, a sada već imam štetu jer upotrebljavaju moj alkohol.

Ulaze, slikaju se a ja ne mogu da nakupujem asepsola za njih više”, rekao je. Njegova je izjava podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, a te su reakcije uglavnom negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore. Da li je gospodin bio zaista ozbiljan ili ne, ne zna se, ali je bio poprilično uzrujan kada je govorio na ovu temu.