Ona je nevjerovatna i voli odnose sa muškarcima!

Katherine Sears je strip tizeta, a u isto vrijeme i advokatica. Njen ju je suprug upoznao prije nekoliko godina, i on je zao čime se ona bavi. Kada su se odlučili uzeti ona se zaposlila u njegovoj advokatskoj radnji, a pa tu radi pola radnog vremena a nekoliko puta u mjeseceu otputuje i pruža usluge.

Rezultat slika za pola radnog vremena advokatica pola prostitutka

Ona se bori za legalizaciju pružanja usluga klijentima koji žele dobru zabavu, a svoje klijente besplatno brani ukoliko imaju problema sa time.

Njenom suprugu ovo ne smeta, a ona kaže da voli odnose i da baš uživa u njima. Također naglašava kako bi svaka žena imala pravo da naplaćuje za svoje tijelo. Ona zaradi mjesečno basnoslovnu cifru, njen muž nema ama baš ništa protiv toga.

Šta vi mislite o ovoj situaciji. Da li ej uredu da se žena i majka bavi ovim? Ujedno ona ima malu bebu i sve to stigne da uradi. Izgleda da ni njena porodica nema ništa protiv toga i neosuđuju je. U nekim našim područijima ovo bi zaisgurno bio veliki bauk. Ali izgleda da je to kod njih sasvim normalno.

Ovo itekako zahtjeva duboko i zdravo povjerenje njenog supruga.

Jer ipak nije lako pustiti ženu da ide u drugu državu sa nepoznatim mukarcima kojima će dati svoje tijelo i na tome zaraditi. Naravno njima je lijepo na kraju mejseca kada broje novac. Recite nam šta vi mislite o ovom događaju? Da li je zaista ovako nešto opravdano za ženu, da li žena može biti na tri fronta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here