Danas se u Srbiji održavaju izbori koji će da odluče ko će da upravlja državom naredne 4 godine, i pokazati na koji način razmišljaju građani ove zemlje. Do sada je izašlo preko 25 posto birača, a među njima su bili brojni političari i ostale javne ličnosti, uključujući i još uvijek trenutnog predsjednika, Aleksandra Vučića. Ipak današnji dan čini se da ne može proći bez nekih loših vijesti i incidenata, a jedan je objavljen upravo nedavnoi to o saobraćajnoj nesreći nekadašnjeg predsjednika Srbije, Tomislava Nikolića.

Saobraćajna nesreća se dogodila dana u poslijepodnevnim satim tačnije u 15 sati i 50 minuta na naplatnoj rampi u Lapovu. U vozilu Ministarstva unutrašnjih poslova se nalazio Nikolić, a prema navodima su se sudarili sa drugim automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Prema navodima portala alo, nije bilo teže povrijeđenih, ali se još uvijek ne zna u kakvom je stanju Nikolić. On je bio predsjednik Srbije u periodu od 2012 do 2017 godine, a pripada srpskim radikalima. Rođen je 1952. godine, a mnogi su ga prozvali da je najplaćeniji neradnik jer je jako dugo vremena proveo kao poslanik u parlamentu, pa tako često kažu da on čitav svoj život živi na račun građana, ali koji političar to ne radi?

On je definitivno jedan od najkontroverznijih političara, jer se pričalo i o njegovim sukobima sa nekadašnjim bliskim saradnicima, a današnjim predsjednikom Vučićem, pa zatim po izgradnjama objekata koji su nelegalni, ali i raznim oblicima nepotizma kroz državne funkcije. Iako je trenutno u penziji, u isto vrijeme je i jedan od čelnika vladine kancelarije za saradnju sa Kinom i Rusijom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here