Svi mi volimo pogledati televiziju i neke od domaćih kanala, naročito kada dođemo kući sa posla ili kada se odmaramo ali jednostavno domaćih kvalitetnih kanala u našoj regiji baš i nemamo, a skoro sve se svodi na razne rijalitije, Zvezde Granda i tako dalje.

Nije isključeno da većina gledalaca bude vezano za neke voditelje te onda uglavnom gledaju njegove emisije i rijetko gledaju neke druge.
Tv voditelji su kroz cijelu historiju bili cjenjeni i prepoznatljivi kao jedna od najvećih medijskih ličnost.


Oni zasigurno imaju veliki uticaj na masu, naročito ukoliko vode infromativne emsijie.

Jedna od takvih voditeljica je, mada ona ne vodi nikakvu informativnu emisiju, poznata Dušica Jakovljević, inače voditeljica TV Pink.
Bili smo svjedoci da je ni kriva ni dužna bila dio skandala koji se desio na proslavi rođendana malog Željka, sina Velja i unuka Cece.

Problem je nastao jer je počektom juna bilo zabranjeno okupljanje, a na toj žurci i proslavi se pojavilo preko 100 osoba.

Tu je se pojavila i Dušica Jakovljević, koja nije ni znala da je pozitivna na korona virus, te tako zarazila i Cecu i Veljka.
Ona je odmah završila u bolnici, ali ne sreću nakon desetak dana je puštena na kućno liječenje.

Naime, problemima tu nije kraj.
Ona se večeras nakon dugo vremena neće pojaviti u emisiji “Narod pita”. Razlog za to jeste da je njenog psa Donu, udario jedan nemarni vozač auta i pobjegao sa lica mjesta. Nažalost psu je slomljena butna kost i kuk

Ona se nada da će njen pas biti dobro, a i da će uspjeti da se oporavi.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here