Kćerka Zorice Brunclik je napokon rekla sudbonosno DA, a Zorica je naravno tu bila prisutna gdje je bio uži krug osoba. Inače ona nije jedina njena kćerka, pjvačica ima još nekoliko djece iz drugih brakova.

zottz

Gotovo čitava javnost zna kćerku Zorice Brunclik i Kemiša – Zlatu, ali malo ko zna da Zorica pored Zlate ima još troje djece, da dobro ste pročitali.

Naime, pjevačica iza sebe ima dva braka, sa Zoranom Tutićem i Ljubom Kešeljem, ali i vanbračnu zajednicu u kojoj je dobila prvu kćerku Mariju koja se sada udala

U to doba je imala svega 18 godina, da, sa 18 je rodila.

Osim toga, pjevačica je, prije Zlate, koja je jedino dijete koje je dobila u braku sa Kemišom, rodila još dvoje djece, i to kćerku Miljanu i sina Đorđa za koje javnost malo zna.

Miljana Đolović je izgovorila “sudbonosno da” svom momku, a slavlje je organizovano u jednom restoranu.

Prije nego što se udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, s kojim već godinama uživa u jednom od najskladnijih brakova sa estrade, pjevačica voljela je još jednog harmonikaša sa kojim je dobila kćerku. U pitanju je Ljubo Kešelj, kojeg je pjevačica više puta javno optuživala da je nemaran otac i da zapostavlja svoju nasljednicu Miljanu.

zott

“Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina”, izjavila je svojevremeno pjevačica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here