Showbizz

U Zadruzi snimljen najodvratniji prizor ikada, zadrugarku snimali dok se presvlačila, a ono što je uradila zgrozilo je cijeli Balkan, ljudi u nevjerici (Foto)

Kako se čini, Maja Marinković uopšte ne obraća pažnju na kamere koje su postavljene na imanju Zadruge i ponaša se kao da ne postoje i kao da je ne snimaju.

Svi smo upoznati time koliko su rijalitiji poznati u našem regionu i koliko to gledaoci prate. Pored svih ovih godina otkako su se pojavili, mislili smo da nas stvarno ništa ne može iznenaditi.


Nju su kamere rijaliti programa snimale sinoć u garderoberu, a ona se nije samo presvlačila ovaj put nego je i mijenjala uložak, dok su i gledaoci imali prilike vidjeti ovu spornu situaciju. Inače, nju su često prozivali u prethodnoj sezoni rijaliti programa da drži u garderoberi prljave uloške i da se tamo samo skupljaju mušice zbog toga. Što je ukućanima bila odvratno, a bilo je i onih kojima je užasno smetalo.

I ovaj put, nakon mijenjanja uloška, ona nije bacila prljavi, pa je moguće da će kao i iz prošle Zadruge, učesnici rijalitija imati prilike gledati slične prizore u garderoberu i mirisati i u ovoj sezoni. Na fotografijama koje vam ostavljamo u prilogu, možete pogledati šta su to snimile kamere.


Kako vi komentarišete ovaj prizor, da li smatrate da je ovo nevaspitano i nekulturno s njene strane ili pak smatrate da se sve može opravdati iz razloga što ih kamere snimaju i postoji svojevrstan pritisak? Pišite nam svoja mišljenja u komentarima i hvala vam što nas pratite.

Svakako da se mora priznati da je nehigijenski to što radi ova učesnica rijalitija, pa ostaje da se vidi da li će biti sankcionisana.

Add Comment

Click here to post a comment