Ovo  što  se njoj  dešava je nešto veoma o rijetko – kada se dva odvojena jajašca oplode dvije različite vrste spermija, a jedan od embrija apsorbira karakteristike tog drugoga tokom rane faze razvoja

Pjevačica Taylor Muhl iz Kalifornije nosi neobičnu mrlju na velikom dijelu tijela još od rođenja. Crvene je boje a zahvaća polovicu  strane njezinog torza.  Ova žena ima još neke čudne karakteristike koje je čine drugačijom od drugih i koje su je navele da posjeti liječnika.

“Sve na mojoj lijevoj strani tijela je veće od onih dijelova na desnoj strani . Imam dupli zub u lijevoj strani usne šupljine, te sam osjetljivija na toj strani tijela, alergije se samo tamo ispoljavaju; na hranu, nakit, lijekove, na ubode insekata – napisala je na svojem blogu.

Nakon razgovora sa liječnikom otkrila je nešto što je šokiralo ne samo nju nego  i sve doktore . Rekli su joj  da u sebi nosi dvije vrste DNK.

“Moje tijelo reaguje na DNK i stanice moje blizanke kao na stranu materiju što na taj način ugrožava moj imunološki sustav, mnogo  je niži nego kod drugih ljudi. Zbog toga, nažalost često , patim od autoimunih i zdravstvenih problema – priznala  je Taylor. Da je sačinjena od sebe i svoje blizanke saznala je  još 2009. godine. Od tada do dan danas često je sa time izlazila u javnost da bi ljudi postali svjesni da takve stvari postoje i obratili više pažnje na to.

Pogledajte njeno gostovanje na  jednoj TV emisiji i poslušajte  njenu priču :

http://<div style=”position:relative;width:100%;display:inline-block;”><iframe src=”https://www.epovid.com/embed/5a9d3d2d7a” allowfullscreen style=”border:none;position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;”></iframe><div style=”padding-top:56.25%;”></div></div>

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here