Jedna od najpopularnijih, a samim tim i najuspješnija pjevačica u čitavoj regiji, bez sumnje je Lepa Brena, koja je uspjela zaraditi bogatstvo tijekom cijele karijere i na taj način svojoj obitelji danas može pružiti potpuno ugodan život. Njezin suprug i ona napravili su robnu marku za sebe, a u svakom slučaju, svi se slažu da se smatraju jednim od najplodnijih parova u bivšoj Jugoslaviji.

Usput, svi znaju da osim ogromne vile u jednom od najluksuznijih kvartova u Beogradu, Bežanijskoj kosi, Brena ima i kuću na Floridi, a nije sumnjala kad joj je agencija za nekretnine ponudila veliku ponudu. Tako je kupila svoju kuću koja pored prekrasnog pogleda na more ima tri spavaće sobe, zatim tri kupaonice, dvije sobe za goste, a unutra je teretana, spa centar i bazen.

Loading..

nače, na Floridi imaju dva imanja, a ostali su platili “samo” milijun i pol eura, i kupili ga jer su shvatili da s još uloženim novcem mogu napraviti pravu oazu mira, koju će kasnije opet moći prodati ako shvate da to ne vrijedi. da ga zadrže u svom vlasništvu.

Doveli su najbolje majstore za opremanje ove kuće, a procjenjuje se da su kasnije izdvojili još petsto tisuća eura za obnovu svega što su predviđali za ovu vilu, iako taj iznos nije značajan za obitelj Živojinovića. Što mislite o ovome, jesu li pogriješili s investicijom ili nisu?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here