Vjerujemo da se svima nam smuči kada trebamo čistiti kuću i svjesni smo da nam to oduzme mnogo vremena, a ono što je najgore to skoro niko i ne primjećuje jer se jako brzo zaprlja sve ponovo.

Na našu sreću postoje aparati koji nam baš olakšavaju poslove, a kada ovo kažemo mislimo na veš mašinu.

Iako mislimo da znamo da peremo veš, svaka veš mašina je specifična na svoj način, te nam se svima barem nekoliko puta desilo da nam se veš nije oprao dobro ili nešto ne ispadne onako kako smo očekivali. Top se uglavnom dešava kada kupimo novu veš mašinu, pa dok je uspijemo skontati kako radi.

Međutim, ukoliko se i nakon nekog vremena nastave dešavati neke stvari, onda imamo razne internet savjete koje su nam podijelile domaćice o tome kako ga najlakše riješiti.

U nastavku ovog članka donosimo jedan jak koristan savjet o tome šta uraditi sa pranjem veša ukoliko imate kućnog ljubiomca, a tiče se toga ukoliko vam na vešu i dalje ostaju dlake

Oni koji imaju ljubimce znaju da je se jako teško riješiti tih dlaka, a najbolji način da se riješite tih dlaka jeste da u veš mašinu prije samog pranja ubacite jednu vlažnu maramicu.
One će sigurno pokupiti sve dlake koje se nalaze u tom trenutku tu.

Međutim, prilikom ubacivanja vlažne maramice u veš mašinu morate paziti na to da maramica bude dovoljno čvrsta kako se ne bi desilo to da se maramica prilikom pranja pokida.

Isto tako ukoliko je zapremina vašeg bubnja ima od 7 do 8 kilograma u nju ubacite tri vlažne maramice kako bi imalo efekta.

Javite nam rezultate?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here