I više smo nego svjesni da volite prave i istinite životne ispovijesti. Neko se i pronađe u njima, dok neko drugi poznaje nekoga kome su se desile takve slične stvari u stvarnom životu. Upravo jednu takvu ljubavnu, i pomalo neobičnu priču vam donosimo u nastavku današnjeg članka. “U ljubavoj sam vezi sa oženjenim muškarcem već određeni vremenski period, ima dvije kćerke mojih godina, duplo je straiji od mene ali meni to uopšte nimalo ne smeta”.Rezultat slika za u vezi sa starijim muskarcem

On mi sve udovoljava, ponašam se i živim kao princeza na zrnu graška. Jednostavno mi ne zna reći NE. Tako sam po svojoj dobroj staroj navici, poželila dijamntnu ogrlicu od 500 eura, mislila sam da će po starom dobrom običaju da usliši sve moje molbe, jer ja sam ipak ljubav njegovog života, zar ne?

Loading..

Međutim, on je rekao da je morao kćerki platitiekskurziju, tako da mi ovaj put ne može kupiti ogrlicu. Bila sam van sebe od bijesa, čuj kćerka na prvom mjestu, a nisam ja? Siktala sam na sav mogući glas, kako se samo usudio reći takvo nešto. Šta da radim, šta vi mislite da li sam ja  u pravu, ipak sam ja ljubav njegovog života?

Njegova supruga je saznala da ju je prevario i počela je intenzivno uplitati djecu, puni im glavu svakakvim glupostima, pokušavaju nas rastaviti na sve moguće načine. Nisam ja kriva što je babuskarala ostarila, i što mu više ne može pružiti pravo zadovoljstvo, kao što ja mogu to uraditi svojj ljubavi koja mi uvijek ugađa. 

Nadam se da će doći pameti i da će mi skuckati novac za tu ogrlicu, ne želim da znam kako i šta. Rezultat slika za ljubav sa starijim muÅ¡karcem

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here