Emina Jahović oprostila je svom momku, turskom milijarderu Sadetinu Saranu, kada ju je prije nekoliko mjeseci ostavio zbog druge žene, glumice Jeliz Šar.

Turski mediji bruje o ljubavi Emine i Sadetina, a često se pojavljuju novi detalji njihove romanske kao npr da je tu bila upetelja i jedna od najpoznatijih glumica.

Poznato je da se ovaj par rastao krajem prošle godine, nakon nekoliko vremena zabavljanja, a razlog za to navodno su bile nepremostive razlike i različiti pogledi na budućnost, ali je Emina tada za srpske medije izjavila da više ne želi brak, što je njenom Dragom zasmetalo. Ipak, izgleda da je istina drugačija.- Potvrđeno je da je Saran imao aferu sa Jeliz. Između ostalog, to je razlog što je nakratko raskinuo sa Eminom.

On je zaljubljen u Jahovićevu i voli je, ali je proradila hemija s glumicom. Kako nije hteo da vara Eminu, a i sam je bio zbunjen zbog svega što ga je snašlo, odlučio je da je ostavi kako bi razmislio o svemu. Tada je iskoristio priliku i smuvao se s Jeliz, s kojom je bio u tajnoj vezi nekoliko meseci – piše u turskim medijima.

 

Sadetin je tada poslao poruku Emini, čuli su se, videli i ona je rešila da mu

da drugu šansu. Molio ju je da mu oprosti, da je zaljubljen samo u nju i da ni s jednom nema to što ima s njom. Sve u svemu, njih dvoje se mnogo vole, samo nekada ne ide baš sve glatko. Sada su srećni, uživaju u vezi i planiraju zajedničku budućnost – kaže izvor.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here