KO GOD JE DOBAR U MATEMATICI SHVATIT ĆE O ČEMU JE RIJEČ, U OPISU FOTKE PIŠE JASNA MATEMATIKA, ZBOG TOGA GRČKU NAJVIŠE I VOLIM.

Ukoliko trebamo suditi prema komentarima, ova plaža se nalazi negdje na crnogorskom primorju. Fotografija koja je objavljena na Fb stranici pod nazivom Uživo iz Grčke, snimljena je na plaži koja se nalazi u Crnoj Gori, ipak, uspjela je sve da nasmije, ali i da zbuni.

Vidi se na fotografiji koliko koštaju ležaljke, suncobran, koliko taj komplet košta na izvjesnoj plaži Stefan.

A prema komentarima, ova plaža se nalazi negdje na crnogorskom primorju, nije to ono što je važno. Doima se na prvi pogled da je komplet koji košta sedam eura skuplji od suncobrana i ležaljka koji pet eura koštaju ukupno. U opisu fotografiju piše JASNA MATEMATIKA, ZATO GRČKU NAJVIŠE I VOLIM.

Kad ste dobri u matematici, shvatiti ćete se da se isplati komplet više, jer imate suncobran, i dvije ležaljke u njemu.

Loading..

Neki su fazon shvatili, ispravili su onog ko je podijelio fotografiju, iako mu je u cilju bilo zabaviti čitaoce.

Reakcije sa interneta: Obično su dvije ležaljke i suncobran u kompletu, logoično, suncobran i dvije ležaljke koštaju euro jeftinije nego da ste pojedinačno uzimali, mislio je prodavac sigurno na to.

Jedan korisnik se nadovezao da Crna Gora ne interesuje nikoga, ko još tamo na ljetovanje ide.

Nije mi ništa falilo, lijepo je bilo, super su ljudi, ništa im ne fali, nije me koštalo mnogo, sa porodicom sam uživao, ne dopire mi do pameti oni koji dižu kredite da bi sa porodicom išli u Španiju ili Grčku.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here