U današnje vrijeme svjedoci smo da se putem raznih medija ili ovako na ulici u prolazu mogu samo da čuju neke ružne i strašne vijesti. Rubrika Crna hronika je nažalost jedna od najpopunjenijih rubrika od svih ostalih.

Naročito je to bilo aktuelno u ovoj godinni, koja je zasigurno jedna od godina koju bismo najradije zaboravili. Nju nsu obilježili razne nesreće, prvo požari, zemljotresi, pandemija koroan virusa i mogli bi samo nabrajati šta sve ne, ali godina još uvijek nije završilaa tako da bi se moglo desiti još što šta.

Istina, mnogo je i poznatih osoba preminulo u ovoj godini. Neki su umrli od posljedioca zaraze korona virusom, neki su bili ubijeni ili su poginuli, a bilo je i onih koji su preminuli prirodnom smrću.

To je, nažalost i tema današnjeg članka, a ova vijest je potrresla cijelu Aziju. Naime, poznata korejska glumica Oh.Ih-Hye je pronađen bez svijesti u svom domu, a sama situacija je i više nego sumnjiva.
Prema navodima poznatog korejskog pop magazina, ona je imala tek 36 godina starosti.

Sve se ovo desilo u Inčeonu, nedaleko od glavnog grada Seula, a prema policijskim navodima uzrok njene smrti jeste zastoj srca, ali se sada čeka da se vidi da li će fanovi ili članovi njene porodice htjeti da se uradi obdukcija.

U svijetu je ova zemlja na nekom desetom mejstu po broju samoubistava u cijelom svijetu i to predastavlja jedan strašan podatak.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam..

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here