Ono što je sigurno jeste da su rijaliti programi jedno od najpopularnijih emisija u našem regionu, a što se tiče Srbije, najpopularijia je Zadruga.
Oni, kao televizijski format su se pojavili prije trinaest godina, a kada su tek pojavili, desila se jedna strašna nesreća. Naime, u toj nesreći život su izgubili učesnici prvog Velikog brata u regiji.

Te noći, 29. decembra 2007. godine na putu Obrenovac – Šabac u saobraćajnoj nesreći živote su izgubili Zorica Lazić, Elmir Kuduzović i Stevan Zečević Zeka.

Oni su se naime putovali put  Loznice gdje je trebao da se održi jedan parti, a cijela ova ekipa je krenula sa dva automobila.
U jednom automobilu su bili oni koji su poginuli, a dok su u drugom bili bivši trakmičari Jelena Žeželj, Tanja i Ivana Obradović.


Po poginule je došao Vladimir Sarić koji ih je trebao odvesti u Loznicu, ali je on volan prepustio Elmiru koji je od trenutka sjedanja za volan krenuo divljati i brzo voziti.
Samo minutu prije nego li je Elmir izgubio kontrolu nad svojim vozilom, Tanja koja se nalazila u drugom automobilu, a iza njih ga je nazvala i rekla im da uspore.

Ova kobna nesreća se desila pred samo uključenje na most i kada je auto izletilo iz krivine završili su u hladnoj rijeci. Tanja je odmah istrčala iz auta i krenula skočiti za njima, ali su je drugi koji su bili sa njom u autu spriječili da to uradi.

Nakon ove velike tragedije i nesreće produkcijska kuća koja je bila zadužena za rijaliti Veliki brat je prekinula emitovanje ovog rijalitija. U automobilu je jedini preživio Vladimir.

Da li se vi sjećate ovog prviog Velikog brata? Pišite nam šta mislite o ovoj nesreći?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here