Željko Mitrović je uzdrmao, ali i razbjesnio komplet Balkan kada je prije par dana branio svoga sina, jer je dobio godinu dana kućnog pritvora, tbog ubistva automobilom, maloljetne djevojke od prije par dana. CijelaSrboija je poludila od njegove izjave, da Visoki Sud Srbije ne zna šta uopšte radi. Mali je itekako kriv, i ova kazna je čak, štaviše i preblaga. Sada je opet napravio novi skandal sa svojim postupkom. On je nedavno bio na odmoru, i kada je htio da izađe i siđe sa skutera, džet ski je dobio na naglom ubrzanju i Mitrović je udario u pristanište, a onda mu je radnik pokušao pomoći.U tom trenutku, čovjek koji je pokušao pomoći vlasniku Pinka da siđe sa skutera, i da ga spasi eventualnih teških povreda, pao je u jezero bez da se ovaj okrene i pogleda je li sve u redu, Mitrovic je sve ignorisao, i nije se potrudio ni ruku da mu pruži.

Kako uopšte nije obraćao pažnju na čovjeka koji je zbog njega završio u vodi, Mitrović je naišao na osudu javnosti, a oni su samo čekali nešto poput ovoga da ga sasijeku do korijena, a dobio je kritike i na svom Instagram nalogu zbog ovoga. Sve društvene mreže su objavile ovu nemilu vijest.

Loading..

Na brojne, uglavnom negativne komentare koji ga osuđuju za takvo ponašanje, on je na jedan odgovorio sam Željko. Na komentar: “Čovjek pao u vodu zbog tebe, nisi ga ni pogledao, kako te nije sramota?”, Željko Mitrović je odgovorio sljedeće:Rezultat slika za zeljko mitrovic“Vesko je moj brat i šef Pinkove nautike, on vrlo dobro zna šta uopšte da radi u takvim trenutcima, stvarno sam tek jutros vidio kako je bućnuo iza mojih leđa, zaista nisam primjetio, ništa strašno se nije desilo. Inače moja desna ruka je bila slobodna, tako da se vidi da je Vesko slučajno dodirnuo gas. može se reći, sam pao, sam se ubio”, objasnio je Mitrović spornu situaciju zbog kojeg ga pola interneta osuđuje.

Željko Mitrović je jedan od najuspješnijih biznismena u Srbiji, a njegovo carstvo se procjenjuje na desetine miliona eura.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here