Sanja Kužet je izgubila jednu blisku osobu!

Sanja Kužet je jedna od najpoznatijih voditeljki u srbiji, a ona inače vodi Zvezde GRabda, ali nedavno je prolazila kroz jako težak period. Naime objavila je da je izgubila oca.

Sandra je nedavn bia na rođendanu kdo Nede Ukraden ali je priznala da se kod nje ne dešavaju lijepe stvari privatno, a sada je otkrila još jednu vijesti.

Sa nja Kužet inače važi za ejdnu od najljepših voditeljki, uvijek ima najljepše haljine na snastupima.

Rezultat slika za sanja kužet

Ona je naime vodila mnoge sezone Zbvezda Granda ali nažalost sada prolazi kroz loš period. Morate se složiti da je ona jedna od najlješih voditeljki u Srbiji. Ima iza sebe dva braka i dijete. Nju pamte kao jednu od najboljih voditeljki a zaista imaa tu karizmu i dobro vodi emisije. Ona je ovog lejta bila u na ljetovanju i sunačale se oa je sa svima poslijela fotografije sa ljetovanja.

Rezultat slika za sanja kužet

Naime ona je pokazala svoje izvajamno tijelo. Ona je na televizji zapoočela kariejru prije 16 godina  i dana danas je na televiziji. Važi za jednu od najbolji voditeljki na cijelom Balaknu.

Šta vi mislite o ovoj voditeljici, kako vams e čini, da li biste nešto promjenili?Inače Zvezde Granda je jedna od najgledanijih emisija, a vjerovato je to i do voditelja. Mnogi su Sanju okarakterizali kao harizmatičnu ženu, koja izgleda fenomenalno.

Rezultat slika za sanja kužet

Ona naime ima burnu prošlost, ali to malo ko zna. Sada joj želimo mir i strpljenje da preboli teške dane u kojima se sada nalazi

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here