Kako su svi mediji u Srbiji, ali i u regiji prenijeli, Miki Đuričić je ovih dana pušten iz pritvora u Rumi i sada se nalazi u svojoj kući u svome selu Kupinovu.

Kako se pisalo ovih dana Đuričić je u policiji priznao svoju krivicu i priznao je da je pretukao Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, a sve je to uradio kako ne bi dobio kaznu zatvora, već je dobio kaznu kućnoga pritvora i na nogu mu je stavljen aparat koji će pratiti njegovo kretanje.

Miki je u zatvoru u Rumi bio od 12 juna, a tada je priveden jer je u rijalitiju Zadruga, pred kamerama brutalno ošamario Suzanu Perović, a kasnije i krvnički nekoliko puta invalidskim štakama izudarao Nadeždu Biljić, da bi nakon toga bio diskvalifikovan iz rijalitija.

Uz kućni pritvor, Miki je dobio i zabranu prilaska žrtvama što automatski znači da nema šansi za njegov povratak u Zadrugu, te će u narednih 12 mjeseci morati biti u svome selu, i u svojoj kući bez prava kretanja van kuće.

Izvor blizak Mikiju kaže da je Miki trenutno u veoma teškoj situaciji jer je ostao bez svog honorara od Zadruge jer je diskvalifikovan, te se sada snalazi kako zna i umije. Kako izvor kaže, Miki je već kontaktirao neke od svojih prijatelja koje je molio za pomoć, a na sve načine pokušava da nađe i neku vezu koja bi mu pomogla oko smanjenja kazne, a li to će biti poprilično teško jer je njegov slučaj poprilično jasan i postoje mnogi dokazi koji mu nikako ne idu u prilog, a postoji opasnost i od novoga sudskog postupka, ako se Nadežda odluči za privatnu tužbu, a tada bi se moglo Mikiju suditi za sva ostala počinjena nasilja unutar rijalitija, za koje postoje snimci i mnogi drugi dokazi.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here