Džejla Ramović koja je osvojila region svojim glasom i stasom, danas je u 12 sati na YouTube kanalu “Grand produkcije” objavila pjesmu pod nazivom “Ruine”.

Pjesmu “Ruine” potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst djelo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića.

“Ruine” su dobile i ekranizaciju za koju je bio zadužen Miomir Milić. Crno bijeli spot samo je još više istakao Džejlinu nevjerovatnu ljepotu, dok se sve vrijeme stiče utisak da je namjera producenta da ipak u pravom planu bude njen raskošni vokal.

Ova numera sigurno će opravdati povjerenje Džejlinih mnogobrojnih fanova i zato je poslušajte u nastavku:

Džejla Ramović definitivno važi za jednu od najboljih i najljepših novih pjevačica na ovim prostorima. Ne postoji, mislimo, osoba koja je ne voli ili ne respektuje njen vanzemaljski talent.

U Zvezdama Granda, gdje je pobijedila u prošloj sezoni, je pomela konkurenciju i briljirala svaki put kada je nastupala.

Ostaje da se vidi hoće li Džejla moći da ostvari respektabilnu karijeru koju zaslužuje, ovisno o tome sa kim će raditi i kako će uspjeti da se promoviše.

Inače prije učešća u Zvezdama Granda prošle sezone, Džejla je već bila učesnica u tom takmičenju prije mnogo godina kada je još kao mala djevojčica učestvovala i takmičila se skupa sa odraslima. Kasnije je odlučila da se prijavi na emisiju “Neki novi klinci” gdje je u prvoj sezoni tog takmičenja odnijela pobjedu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here