Javnost, a posebno svi oni koji prate Zadrugu ne prestaju da pričaju o nemilim događajima koji su se prije nekoliko dana desili u Zadruzi kada je Miki Đuričić brutalno i krvnički prvo ošamario Suzanu Perović, a zatim invalidskim štakama pretukao Nadeždu Biljić.

Miki je na kraju, što je normalno, diskvalifikovan iz Zadruge, a nakon toga je i priveden u policiju, a sud mu je odredio jednogodišnji kućni pritvor zbog nasilja kojeg je napravio, mada su mnogi dojma da je to i previše blaga kazna za njega.

Poznato je da je Miki, nakon žestoke verbalne svađe prvo, jako ošamario Suzanu, da bi nakon toga, sav bijesan i van sebe naletio na Nadeždu i onda je nju nekoliko puta štakom udario u predjelu noge i ruke, a zakačio joj je u vrat. Nakon svega, Miki je izbačen, a  već dan kasnije Suzana se žalila na Mikijevo izbacivanje i tvrdila je da se ne sjeća zbog čega su se ona i Miki svađali i šta je razlog zašto joj je Miki opalio šamarčinu.

Ali Zorica Marković je odlučila da raskrinka cijelu priču i navela je kako je Miki tražio od Suzane da njih dvoje, zajedno napuste rijaliti jer je smatrao da njih dvoje u Zadruzi neće moći da funkcioniraju, pa je po njemu najbolja opcija bila da se oboje odreknu honorara, ali da počnu da žive zajedno. Zorica je još i dodala da je njoj sa strane sve to ličilo kao da Miki prisiljava Suzanu da to urade, a da ona nikako to nije željela.

Zorica smatra da je upravo to bio razlog njihovoj svađi jer Suzana nije bila spremna da se odrekne svega onoga što je zaradila u rijalitiju do sada, a Miki je već odavno slab sa živcima i sklon ekscesima, te mu je ovoga puta sasvim malo trebalo da eksplodira i da napravi to što je napravio

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here