Svi mi znamo za pjevačicu Tanju Savićč koja je imala siguran put ka odličnoj muzičkoj karijeri i da se odlično ostvari na estradnom nebu.
U svega nekoliko godina koliko se bavila pjevanjem, imala je par hitova, a šta bi bilo dalje možemo samo nagađati, ali sa sigurnošću možemo reći da bi imala zavidnu muzičku karijeru.

Sve je propalo nakon njene udaje za Dušana Jovančevića, zbog kojeg je napustila sve i otišla za njim u Australiju.

Niko nije mogao vjerovati u njen potez i to što je uradila, ali opet su to nekako opravdavali time da je njihova ljubav jaka i da Tanja može podnijeti žrtvu i da žrtvuje svoju karijeru radi nje.

Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci svejdoci smo da mediji izvještavaju o pravoj katastrofi kroz koju Tana prolazi, a sve je kulminiralo i izašlo na vidjelo kada je Dušan njihova dva sina odveo sa sobom u Asutraliju.

Ono što je sumnjivo jeste da se o njemu ne može ništa saznati, ali je Tanja rekla kako je on zadužen da brine o njenoj karijeri i da je to njegov posao.


Tokom braka znale su se dešavati razne ružne stvari, i to javno, u kojima se pokazivala njegova ljutnja.

Tako su oni jednom bili gosti na koncertu u Beogradskoj areni i taman što su se smjestili u ložu, Tanja je otpočela razgovor sa jednim muškarcem, na što je on skočio i počeo da napada i da prijeti tom čovjeku.

Najgore je bilo što su to svi primjetili i počeli da se okreću, ali on nije mario za to, a šuškalo se da su njih dvoje imali problema sa finasijama, te su posudili novac od Saše Popovića kako bi uspjeli preživjeti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here