Vjerujemo da nema osobe u regiji koja nije čula za Zezde Granda i ovo popularno takmičenje koje zasigurno iz dana u dan bilježi veliku stopu gledanosti.

Vjerovatno ste svi do sada čuli za informaciju da će Mili preuzeti ulogu i funkuciju direktora produkcije Grand, ali niko od nas i ovih koji su uposleni nisu znali da će to dovesti do toga da ostaju bez glavnog i odgovornog koji je zaslužan za sve ovo što danas nazivamo Zvedze Granda.

To je naravno, Saša Popović koji je već ranije prodao svoj udio u Grandu, ali ranije je bilo navedeno kako on neće otići nego će i dalje da vodi Zvezde Granda

Prema infromacijama nekog izvora koji je blizak produkciji tvrdi se kako je Saša potpisao ugovor na još dvije godine koliko ostaje u Grandu, te nako tog perioda cijelu tu priču preuzima Mili koji je već postao član žirija.

Isto tako je održan i tajni sastanak sa žirijem i sa produkcijoom, ali je svima zabranjeno da o tome pričaju u javnosti, a kako se navodi na sastanku je bilo govora o tome da Saša odlazi i da je primoran da proda Grand jer nije dao da mu se sa strane mješaju u koncept emisije

Kako su čalnovi žirija saznali da Saša uskoro odlazi, naravno da su se mnogi pobunili i da je žiri stao na njegovu stranu te su najavili i svoj dolazak ukoliko ode i on.

Prema riječima izvora, Jelena Karleuša i Marija Šerifović su jendoglasno odlučile tako da će otići, na zaprepaštenje svih ostalih članova žirija.

Kako vi ovo komentarišete?
Pišite nam svoje mišljenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here