OVO SIGURNO DA JE KOSTIM KOJI PUNO VIŠE SKRIVA NEGO ŠTO OTKRIVA, ALI OVIH DANA, ON JE APSOLUTNI HIT NA INSTAGRAMU.

Australski modni brend ubrzo je preuzeo internet, tako da je kostim godine postao najomiljeniji. U zaborav su pali oni minijaturni modeli koji su vladali društvenim mrežama, grudni koš i retro gaćice sa visokim strukom su ove sezone apsolutni hit, uzor je na nekadašje pin-up modele, tako navode stručnjaci, maskiranje njihovih nedostataka je ustvari glavna prednost kod njih.

Veliki broj influensera mode poziraju od Balija do Ibice za Instagram, skoro pa u identičnim kupaćim kostimima, radi se o brendu koji u kostimografiji koristi održive materijale.

Loading..

Po čemu se razlikuje ovaj model od ostalih?

Po tome što ima remen sa zlatnom kopčom, specifičan je po tome što sa košarama ima grudnjak, a kao da nije dovoljno to, diskretni vintage plavi cvjetni uzorak ga dopunjuje na bijeloj pozadini.

Imali smo priliku vidjeti veliki broj kupaćih a oni su nas oduševili i zaprepastili, nema sumnje da će teško pasti muškarcima.

Naravno, ovo je teško palo svima, jer više neće moći gledati provokativne djevojke u kupaćem, jer ovo je sve, samo nije provokativno, složit ćete se s nama, zar ne? Da li se dopada vama

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here