Dragan Marinković Maca je zasigurno poznat svi lhjudima koji žive na Balkanu, iako ga u posljednje vrijeme ne viđamo baš toliko na televiziji.

On je zasigurno jedan od glumaca koji je napravio sjajnu karijeru i uspio opstati sve ove godine prije svega zahvaljujući svom talentu, ali i svojoj harizmi zbog koje ga mnogi nisu mogli smisliti i još uvijek ne mogu.

Maca je poznat po mnogobrojnim ulogam, a kako u filmovima, tako i u seriju ali je itekako poznat kao fantastični komičar, pa je jedno vrijeme imao svoj šou.

Ono što je evidentno jeste da je on uvijek izgledao kao jedan prosječni Balkanac, visok, krupan sa žargonskim rječnikom, ali ono što mu se mora priznati jeste njegov izbor žena koji je uvijek bio besprijekoran.
On se ženio tri puta i ima dvoje djece, a nakon svog drugog razvoda rekao je da se više nikada neće oženiti, ali je onda upoznao Jovanu frizerku koja mu je pomutila razum koju je oženio nakon samo nekoliko mjeseci.

Nekoliko puta je istakao kako je zaljubljen u svoju ženu do ušiju, a Jovana je mlađa od njega 20 godina i izgleda kao prava bomba, a ono što je simpatično jeste da mnogi ne znaju šta je to ona vidjela u njemu, a sasvim smo sigurni da tu ima velike doze ljubomore od strane drugih muškaraca.

Bilo kako bilo njima je zasigurno lijepo i ne obaziru se na te komentare

Koji je vaš komentar?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here