Učesnica Zadruge Miljana Kulić ostala je po drugi put trudna u rijalitiju, a kako je otkrila, Lazar Čolić Zola je otac djeteta.

Ipak, ponovo se i pjevač Bojan Tomović uključio u čitavu dramu koji se družio sa Nišlijkom prije nego je ušla na imanje u Šimanovcima. Sada je Bojan odlučio da, kako kaže, prizna da je ustvari on otac djeteta i zahtijeva od Miksi i produkcije da zakažu abortus.

-Više ne mogu da šutim iako sam joj obećao, zato što me grize savjest i žao mi je Zole. To dijete što Miljana nosi jeste moje, nema tu nikakve sumnje, ali ona mora uraditi abortus jer ja bolujem od bipolarnog poremećaja, a i Miljana je psihički nestabilna. To što su nažalost vrlo često nasljedni moji i Miljanini psihički problemi glavni je razlog za abortus, i ne bih podnio da mi dijete prolazi kroz isto što i Miljana i ja i da pati.

Stoga molim čelnike rijaliti programa da joj zakažu abortus što prije dok nije kasno. Ja sam se roditeljstva svjesno odlučio odreći, upravo zbog poremećaja, zato sam se i razveo prije šest mjeseci nakon 13 godina braka. Znači nisam htio rizikovati potomstvo ni sa bivšom suprugom, a ne sa nekom drugom.

Miljana je mlada, ima vremena još puno djece da rađa i da bude sretna, ali s nekim ko je zdrav, a ne sa mnom bipolarnim, od lijekova i života preiscrpljenim čovjekom. Ja se osjećam sa 37 godina kao da imam 97 i znam da ne bih mogao biti odgovoran i dobar otac zbog terapije koja je doživotna za bipolar, a bilo bi još tužnije da dijete čuva baba Marija ili da naslijedi poremećaj. Miljana je insistirala da je napunim, mislio sam da ne mogu imati djece, ali eto čudo se desilo, ne mogu mu se nažalost radovati zato što je moja bolest doživotna i ima veliku stopu suicida, a ja imam i epi napade i svi ste vidjeli na televiziji i Miljaninu psihičku nestabilnost, samo zamislite genetsku predispoziciju koju bi imalo to dijete. E zato sam, mada zvuči grozno i sebično, za abortus, jer imam i ja valjda pravo glasa kao otac – rekao je on za medije.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here