Jedna od najpopularnijih serija u našoj regiji, iz domaće produkcije, bila je serija “Lud, zbunjen, normaln”, koja je očarala publiku svih generacija koji su uživali u glavnim likovima ove šaljive serije i smijali se njihovim anegdotama. Glavni likovi u ovoj popularnoj seriji su obitelj Fazlinović, Izet, koju tumače Mustafa Nadarević, Damir, tumači Muamer Kasumović, i Senad Bašić, kojem uloga Faruka pripada.

Međutim, kada je u pitanju Senad, cijela njezina regija poznata je od kultne emisije “Audicija”, ali u svakom slučaju, ova serija mogla mu je pomoći da se još više proslavi i napravi karijeru u kojoj je većina njegovih starijih kolega sad može zavidjeti. Glumio je i u filmovima, jer se želio okušati u ovoj sferi glume.

Loading..

Iako je riječ o izuzetno popularnom glumcu u našoj regiji, činjenica je da je svoj privatni život uvijek pokušavao održati što dalje od očiju javnosti, tako da većina uopće ne zna da je Senad već godinama u sretnom i skladnom braku s partnerom Jasnom , Njih dvoje zajedno su dobili dvoje djece koje vide kao krunu svoje ljubavi, priznajući da su najvažnije i istinsko središte njihovog malog svemira.

Ono što je zanimljivo je da se ljubav između Senada i Jasne rodila u vrijeme kada su oboje pohađali istu Srednju školu i vozili se istim tramvajem. Međutim, odlučili su se vjenčati u studentskim danima, a to traje i danas, a obojica su im najveća podrška u životu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here