Kad se ovo priznanje žene s našeg područja pojavilo na društvenim mrežama i radilo se o njenom odnosu sa svekrvom i onom što je svekrva učinila samo da se razvede od muža, mnogi nisu mogli vjerovati da netko može učiniti nešto takvom nekom drugom , a mnogi su zaključili da svekrva ima genijalan um, premda se takve stvari ne bi dogodile mnogim kriminalcima. „Godinama moja svekrve pokušava da razvede mene i muža. Znam da joj nije odgovaralo to što sam bila dijete miješanog braka. Moja majka je Hrvatica, a otac Srbin. Vjerujte mi, u 5 godina mog braka preživjela sam sve i svašta od svog supruga. Udarala me i suprug bi nastavio za njom jer je na nju jako utjecajna majka. Ali ne prihvaćam ga zbog velike štete, jer znam da je bio pod velikim pritiskom i često nije ni znao što radi. “

Sve do jednog dana od majke je doživjela nešto što je do tada mogla vidjeti samo u nekim filmovima i nije mogla vjerovati da je svekrva sposobna za to: 

– Znam da je moja stara majka pokušavala sve samo da me ucjenjuje u očima svog sina, ali zbog toga sam se više trudila da budem još bolja snaja, majka i supruga. Bez ikakvog pretjerivanja kažem vam da sam bila najbolja snaja. Ali ni to nije bilo dovoljno. 

Moja svekrva me prošle godine odvela u vikendicu i stavila nešto u kavu koju smo pili zajedno. Brzo sam se onesvijestila, a ona je već dovela muškarca koji joj je pomogao da se skine gola, a onda se taj čovjek skinuo i legao pored mene, a ona je tada napravila nekoliko fotografija koje su mi pokazale u vrlo eksplicitnim situacijama.

Nadalje, ova žena kaže da sada svi mogu samo pretpostaviti što se događalo:

“Naravno, pokazala je to mom mužu i to je definitivno bilo gotovo. Nisam se čak ni pokušala opravdati, jednostavno sam bila nemoćna. Ni luk mirisala, ni luk probala, i opet sam kriva.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here