Svekrve su oduvijek važile za zlobna bića,a tome je dokaz i ova priča.

Užasnuta mlada podijelila je na Reddit-u priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidjela ona koju je bračni par pred svadbu izabrao.

Počela je da shvata da bi njena svekrva želejla da ona bude ta koja se udala za njenog supruga – otpočela je svoju priču korisnica sajta.

Rezultat slika za mlada

Prije nego što su se vjenčali, tražila je da vidi kakve burme su izabrali. Pokazali su joj ih sa zadovoljstvom. Uspjela je da nabavi dijelove bačvi iz prve pivare koju su zajedno posjetili, dala ih zlataru čijim radom sam bila opsjednuta godinama, da bi ih ugradio u njihovr burme.

Rezultat slika za mlada

Međutim, ona nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umiješa i sama obezbijedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uznemirila mladu pa je došla u sukobv sa svekrvom.

Kada je sljedeći put otišla kod nje, ona zaista nije želejla da razgovara o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi sa njihovim burmama – otkriva mlada u svojoj ispovijesti.

Rezultat slika za mlada

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak problematičan te joj je objasnio jzašto su im naše burme važne, i koliko im znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here