Uvjereni smo da su skoro svi sa ovih prostora čuli za najpopularnije muzičko takmičenje na ovim prostorima koje svake godine raste i postiže rekorde u gledanosti.

To su svakako “Zvezde granda”.

S obzirom na situaciju su svijetu zbog pandemije korona virusa, kako je sve prestalo sa radom prestalo je i snimanje epizoda ovog takmičenja u martu, ali se snimanje nastavilo u maju kako se epidemiološka situacija koliko toliko smirila, ali samo sa kandidatima koji dolaze iz Srbije, dok ostali kandidati zbog situacija sa granicama i otvaranjem i zatvranjem istih nisu mogli učestovati u tom snimanju.

Već tada je Saša Popoviić najavio da će ta sezona da bude produžena za još jednu godinu upravo zbog situacije sa korona virusom.

Međutim, iznenađenjima tu nije kraj.
Na samom početku septembra Saša će izabrati kandidate koji su prošli virtuelne audicije, a ti kandidati će se pridružiti pjevačima iz prethodne sezone.

Da pojasniimo, prethodnih mjeseci takmičari su se predstavljali putem video zapisa, a početkom septembra kandidati koji su izabrani će imati završnu audiciju u Beogradu
Tako će Saša izabrati nekoliko kandidata koji će se pridružiti kadnidatima koji su stigli do 3. kruga.


I opet tu nije kraj, nego Saša priprema još jednom iznenađenje, ali to nismo uspjeli saznati jer se čuva u tajnosti.

Ono što je sigurno jeste da će žiri ostati u istom sastavu i svi sa nestrpljenjem čekaju nastavak sezone najpopularnijeg takmičenja.

Između žirija će također postojati takmičarski duh jer će svi željeti da pobijedi onaj čiji su oni mantor.

 

Da li vi gledate “Zvezde Granda”? Pišite svoja mnišljenja o ovome?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here