Kada se radi o smrti, svakoga prođe jeza i jednostavno mu nije do razgovora te bi vrlo brzo mijenjao temu o kojoj se trenutno govori. kada se desi smrt nekoga ko vam je blizak, čovjek se naprosto slomi od tuge, i jedan dio je jednostavno zakopan u tom trenutku. Ali sve nas, prije ili kasnije čeka ista stvar i rastanak od najbližih je jednostavno neizbježan. Tako danas govorimo o segmentu kada pokojnik treba da umre, odnosno period od nekih desetak dana prije nego što se bilo šta loše dogodi.

Kako uopšte da prepoznate da će neko vrlo uskoro da umre, da li postoji neki pokazatelj za prepoznavanja kada je vrijeme da neko preseli na onaj svijet? U današnjem članku pričamo upravo o tom dijelu, a vjerujemo da i vas mnogo interesuje današnja tema, stoga ostanite sa nama do kraja ovog članka. Čitavu ovu prilu i iskustvo nam donosi jedna žena, koja se posvetila upravo ovom posljednjem dijelu života, i to upravo kada je izgubila svoju majku. Ona je radila intervjue sa raznim osobama koje su izgubile neku voljenu osobu. Svi su imali zajedničke teme.

Naime, pokojnici su od svojih najbližih tražili neke svoje stare stvari, neki su htjeli da idu na mjesto gdje su rođeni, dok su treći htjeli da proslavljaju novu godinu, iako je bio tek februar. Njena majka je umrla baš u tom periodu, i pitala ju je da idu zajedno na neko mjeto, ali avionom, iako ona nikada ranije nije putovala sa avionom. Njema je majka znala tačan broj sjedišta u avionu i koliko je zapravo stjuardesa mora da bude u jednom avionu. Naprosto, da se naježiš.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here