Najnovije Zanimljivosti

Stručnjaci došli do VELIKOG OTKRIĆA: OVO je šest znakova koji se javljaju par sati prije SMRTI

 

Jednostavno se mroamo pomiriti sa time da je smrt jedan dio ciklusa života, a iako nam teško pada kada bližnja sooba umre, jednostavno ćemo svi mi proći tu neizmjernu tugu i bol.
Ono što je sigurno jeste da svaka osoba na ovom svijetu će doći do kraja svog života, a ta pojava i taj fenomen godinama fascinira sve stručnjake i naučnike.

Još uvijek nije nikome poznato šta se to dešava nakon smrti, pa onda dolazi do nekih nagađanja i svjedočenja ljudi koji su doživjeli kliničku smrt.

Neki pominju svijetlo na kraju tunela, neki neke druge stvari ali ono što je sigurno niko ne zna šta se nalazi sa one druge strane.
Međutim, niko ne zna šta se tačno dešava prije smrti i da li postoje neki simptomi ili neki znakovi koje umirujuća osoba ne prepoznaje.

Ono što je karakteristično za naše podneblje jeste da se često čuje uzrečica “Ništa se ne mora, osim umrijeti”, a kada malo bolje razmislimo to je uistinu tako.

Ovim pitanjem se bavilo veliki broj naučlnika, a jedan naučnik je sastavio listu od šest simpotoma koji se pojavljuju kod svake umirujuće osobe.

Nakon dugogodišnjeg analziranja, ovaj naučnik koji dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država je ustanovio da prva stvar koja se pojavljuje kod osobe koja umire jeste “smrtni hropac”.

Ovo je stanje u kojoj osoba više ne može gutati i zvuči kao da je u velikoj boli, a suštini doktori govore da te boli nema.

Pored ovog ostali znakovi mogu biti i padanje u nesvijest, te ponovno vraćanje svjesnog stanja, kao i preveliko zijevanje jer osoba nema kisika.
Tu se može pojaviti i promjena tjelesnih mirisa, velika uznemirenost te ljuštenje kože.

Ono što se isto pojavljuje jeste da osoba koja umire 30 sekundi prije smrti gubi svoj razum, a ono što se tiče svjetosnih tunela jeste da je to istina, ali se to pojavljuje zbog nedostatka kiseonika.

Da li imate neki komentar na ovo?