Ovaj svijet i ova godina je stvarno jedna od najgorih godina koje smo proživjeli a tome doprinose i razne nesreće koje su nas zadesile u njoj, a ona o korona virusu je nažalost još uvijek aktuelna i pravo je pitanje do kada će biti tako, tj kada ćemo se moći vratiti našem normalnom načinu života.

Koliko ste samo put čuli od policije, i od nadležnih, ali i službi hitne pomći kako biste trebali da vozite opreznije i da ukoliko ste popili neki alkohol da ni slučajno ne sjedate za volan.
Svi mi mislimo da od jedne čaše neće biti ništa, ali svjesni smo da je dovoljna sekunda nepažnj da izgubite život ili da ubijete nekoga ko je zajedno sa vama u automobilu ili u drugim automobilima.

Nažalost, broj nesreća koje imaju smrtni ishod, se stalno povećava i uprkos raznim upozorenjima.
Jedna od takvih vijesti je i sudar između autobusa i kombija koji se desio u Poljskoj.
Sudar se dogodio u blizini mjesta Gljivice na jugozapadu Poljske, a od siline sudara život je izgubilo devet osoba, dok njih sedmoro je povrijeđeno. Poginuli su se nalazili u kombiju dok oni koji su povrijeđeni su bili u autobusu.


Prema izvještaju policije do nesreće je došlo kada je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom, a on u pokušaju da izbjegne da kombi sleti sa puta, vozilo se prevrnulo i udarilo u autobus.

Svi povrijeđeni su smješteni u bolnici, a u najkritičnijem stanju se nalazi vozač

Nadamo se da će se vi povrijeđeni izvući, a duboku sažaljenje izjavljujemo porodicama poginulih.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here