STRAVA I UŽAS U ZVEZDAMA GRANDA- Krvi je bilo na sve strane- 20 minuta nije prestajala da mu curi krv- MARIJA SVO VRIJEME BILA UZ NJEGA (FOTO)

0
96

Već je poznato da je najgledaniji TV talent šou u regiji Zvezde Granda, i to traje dugih 14 godina i popularnost ove emisije iz godine u godinu sve više raste. Isto tako svake godine dođe dosta mladih i talentiranih ljudi koji moraju uraditi mnogo toga da bi ušli na takmičenje.

Zvezde Granda su poznate i zbog nepredvidivih situaccija koje se dešavaju u takmičenju. Gledanost se dosta poveća kada dođedo svađa između članova žirija, a dosta puta u centru pažnje budu i neki takmičari, ali ne zbog svog pjevanja. Marija Šerifović je saopštila da se njenom takmičaru Nikoli Stanišiću desila jedna nezgoda. Počela je da mu curi krv iz nosa zbog čega su bili primorani da prekinu snimanje emisije.

Novinari su sa njim stupili u kontakt, a on im je rekao sljedeće: “Počela je da mi curi krv iz nosa prije izlaska na scenu. Trajalo je sve oko 20 minuta. Krvi nije prestala da curi, došla je Marija i donjela mi led i uz mene je bil sve vrijeme. Kada se sve smirilo, izašao sam da pjevam”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here