Vjerujemo da svim znamo ko je Jelena Karleuša i da je ona jedna Balkanska diva koju mediji često nazivaju i malom od skandala jer stvarno rijetko da prođe nekoliko dana, a da ona ne osvane u nekom magazinu ili časopisu.

Tako smo bili svjedoci one njene čuvene afere sa Ognjenom Vranješem, bh fudbalerom, koji je tvrdio da se dopisivao sa Jelenom Karleušom i tim povodom dijelio eksplicitne fotografije koje mu je ona navodno slala, a cijeli ovaj slučaj ej doaš čak i do suda gdje je Jelena tužila sve medije koji su krenuli na nju medijku hajku, ali i gdje ej njega tužila, ali se ona nikada još nije pojavila na nekom ročištu.

Prije nekoliko dana, ona je proslavila svoj 42. rođendan u društvu svojih najmilijih i najbližih, a svi su vidjeli da na zabavi nije prisutan Duško koji je bio u Kini u karantenu, ali isto tako ona je svoju pažnju privukla sa svojom odjevnom kombinacijom koju je nosila za vrijeme proslave rođendana.

Ona je tada na svom instagram profilu objavila poklon koji je dobila od prijatelja, a radi se o šposlastici od čokolade u obliku srca, a uz nju i čekić, te su njene kćerke odlučile da razbiju to srce tim čekićem.

Sve ovo je snimila i objavila na svom instagram storiju, a evo kako je to izgledalo

Koji je vaš komentar?

Koji najbolji poklon za svoj rođendan ste vi dobili? Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here