Sopstveni životni prostor uredio je prema ličnoj želji i mjeri, a majka Brena smatra da je energija njegovog doma baš kako i treba da bude kao što je on uredio

Stefan Živojinović istakao je kako mu nije bilo teško da napusti porodični dom, jer je navikao da živi sam u Americi. Iz tog razloga, pošto se vratio u Srbiju, sopstveni životni prostor uredio je prema ličnoj želji i meri, a majka Brena smatra da je energija njegovog doma baš kako i treba da bude, a njena

U kuhinji se, kaže, najbolje snalazi, a i uživa u priređivanju sjedeljki za svoje goste koji čak imaju i gdje da prespavaju kad se “zaglavi” kod njega.

stefan-zivojinovic-i-lepa-brena

Beki, mama, uvijek gleda da li je dobra energija u stanu. Stvarno ima neku dušu ovaj dom, baš je kako treba – otkrio je on.

brena-boba-dd-munja-900x500-750x417

– Već je navikao da živi sam u Americi i super je. Kad se vratio u Srbiju, koliko god da oni u kući imaju mjesta i kvadrata, teže se prilagodio jer je navikao na svoju privatnost. Uglavnom je sve sam uređivao. Nije previše detalja stavljao, nekako mu je to bacanje para. Njemu je suština bitna, da ima neku lijepu energiju. Društvo mu često dolazi, ima tu i još koja spavaća soba, pa ostane neko i da prespava – izjavio je Stefan, pa otkrio kako izgleda kada se okupi sa prijateljima:

stefan-zivojinovic-1

– Prije neki dan su se malo otvorili više, htjeli su da proslavimo što se okupilo društvo iz srednje škole, ne viđamo se često. Uzeli smo ostrige, kapesante, čak i jastoga. Eksperimentisao je i uživao u tome i u druženju, mislim da je čovjek bogat onoliko koliko ima prijatelja.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here