Stari šmeker prekuco Boru Drljaču: Mitar Mirić također voli “piletinu”: Može djed da joj bude, puni tinejdžerku 30 ljeta mlađu od sebe, ona je bomba – “Obožava me, nikada nije imala bolje iskustvo u krevetu” – Dobar Dan

Stari šmeker prekuco Boru Drljaču: Mitar Mirić također voli “piletinu”: Može djed da joj bude, puni tinejdžerku 30 ljeta mlađu od sebe, ona je bomba – “Obožava me, nikada nije imala bolje iskustvo u krevetu”

Mitar Mirić obožava “piletinu” u krevetu!

Mitar Mirić (62) je poznati pjevač, a možemo ga slobodno porediti sa Borom Drljačom,Milojkom ili Erom kada su u pitanju žene. On je smotao mladu djevojku iz njegovog sela iako ima ženu nekoliko decenija, kao i kćerku sa njom.

Međutim očigledno Mitra nije briga, iako čitavo selo priča o njima. On je  već dvije godine u vez sa Lepom Gagom, koja je u sitom selu kao i on. Oni se ljube i grle kao djeca i nije ih briga za komšiluk.

Njegova supruga očigledno zna jer ova njegova djevojka objavulje slike na društvenim mrežama, a sve je javno.

Oni su trenutno glavna tema u selu. Pjevač je čak nedavno priznao da ona jako dobra u krevetu i da se on osjeća jako dobro sa njom. Također je reako da ga ona obožava, te da nije imala nikada prije ovakvo iskustvo u krevetu kao s njim. Pjebvač je očigledno preponosan na svoju ljepoticu.

Ruku na srce, Mitar nije jedni koji ovo radi. Danas sve više jako stari muškarci traže “piletinu”, gledaju mlađe djevojke i sve više nikoga nije briga za komentare okoline.

S druge strane ni mlade djevojek nisu “nevine”. Vrebaju starijem, one s puno love, ili sa penzijom. Možda ovo zvuči smiješno ali to je realnost. Prije ej bilo sramota da hoda sa malo starijim muškarcem, danas se to podrazumjeva.

Starije žene također gledaju da pored sebe imaju nekog mladića koji će ih zadovoljiti u krevetu.

Šta vi mislite o ovakvim i sličnim slučajevima?

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *