Vjerujemo da nema osobe u regiji koja ne zna ko je Mira Škorić ili barem ne poznaje neke njene pjesme. Ono što je sigurno jeste da je ona već decenijama veoma aktuelna na etradi, a njena karijera je puna hitova koji su megapopularni i dan danas, a one se rado puštaju na velikom broju radio stanice, ali isto tako i u diskotekama.

Ona je svoju popularnost doživjela devedestih godina, ali isto tako i prvoj deceniji 2000tih a i danas je jako popularna, ali ne izbacuje više toliko pjesama, ali je i dalje tražena.

Stoga, ona je u poslejdnje vrijeme jako tražena i često nastupa, a sada bi se mnogi iznenadili kada biste je vidjeli u javnosti.

Ona je uvijek imala prepoznatljivo lice i uvijek se isticala od drugih ljudi, ali u posljednje vrijeme se dosta promjenila i to zahvaljuući brojnim estetskim zahvatima.

Njoj je uvijek problem predstavljao izgled njenog nosa, tako da je nakon nekog vremena operisala, ali isto tako imala je i razmak između zuba, pa je i to uspjela da riješi operacijom.

Međutim, ona je nedavno objavila jednu fotografiju na instagramu veliki broj fanova je bio zbunjen u ono što vide.

Neki ljudi su prokomentarisali kako je se Mira baš promjenila i više ne liči na samu sebe, a onda je krenula rasprava da je bila mnogo ljepša ranije nego li sada. Isto tako su komentarisali to da je bila mnogo ljepša kada je bila prirodna, a ne ovako vještačka

U nastavku pogledajte i vi fotografiju nove nje i recite nam šta mislite o svemu tome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here