Ona je ostavila momka bez pardona.

Srpska pjevalica Milica Todorović je odlučila da se rastavi sa dugogodišnjim dečkom. Naime ona je odlučila da prekine sa njim, iako su pet godina u vezi. Razlog prekida je kako se navode različiti planovi za budućnost, ali vjerovatno se tu krije mnogo više.

Rezultat slika za milica todorovic

Svima je poznato da su oni živjeli zajedno i to nekoliko godina, a navodno raskid je bio čak prije pet mjeseci kada mu je ona rekla da pakuje kofere. Tada je ona bila na turneji. Tek poslije se to zapravo saznalo, jer očito nisu htjjeli da to završi u medijima, ali to je nemoguće.

Njen, sada već bivši dečko je izjavio da joj je dao sve što jeoj se moglo dati, ali da nema šanse da se pomire mkako je ona rekla. Očito da Milici nešto ne godi u vezi čim je ovoako reagovala, ili da su se neke stvari nakupljale vremenom a oni nisu razgovoarali…

Ko zna šta se dešavalo između njih. Mnogi misle da je taj raskid zapravo odjednom ali nije. Milica je očigledno krila neke detalje vremenom pa je došlo do toga.

Inače oni su vađili za skladan par na estradi, a svi sus ezačudili otkud tako odjednom. Ali da kle nije to baš tk tako odjednom.

Nije ovo jedni slučaj kada se estradni brak raspadne, najčešće jer parneri nemaju više ista gledišta. Ne razgovaraju često, udalje se jedno od druggo i onda  sve postane monotono. Veza i brak su nešto na čemu se radi, aoni očigledno nisu radili.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here