Srpska muzička legenda, vjerio jednu, oženio se drugom sestrom,na kraju umro sam!

0
233

Jedna od jačih država koju je čitav svijet smatrao velikim silomom bila je Jugoslavija. Ona se ističe prirodnom ljepotom i uređenjem država i velikim talentima koji su rađali. Naše misice su osvajale prva mjesta na takmičenjima, naši sportisti bili su među boljim u svijetu, zatim glumci i muzičari jer su tada država koja je imala sve na jednom mjestu.

Sada kada pogled ostaje ostao je samo trag od tako velikih i naprednih država u starim građevinama koje su napravljene u tom vremenu i ljudima koji su tada živjeli. Od naših baka i djedova još se može čuti neka lijepa priča koja je ostala u njihovim sjećanjima. Pokojni pjevač Miki Jevremović proglašen je legendarnom muzikom u tom periodu jer je iza sebe ostavio veliki broj dobrih hitova i mnogi su o njemu govorili samo najbolje kao čovjeku.

Njegova žena nije s tim baš slagala jer je medijska priča bila je maltretirana sa njegovih strana. On se prvo zabavljao sa njenim sestrom da bi ga kasnije ona preotela od nje i iz tog braka imaju kćerku Jelenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here