Vjerujemo da nema osoba na ovim prostorima koja nije čula za Cecu Ražnatović i da barem ne zna jednu njenu pjesmu.

Ona iza sebe ima zlatnu karijeru, a tome svjedoče i brojne pjesme koje su za tili čas postale hitovi koji se i dan danas slušaju.

Njenim stopama je krenula i njena kćerka Anastasija, a ono što je donekle bilo izenađujuće jeste da je Anastaiju jako brzo publika zavoljela kao i njene pjesme, ali opet i nije toliko to čudno jer se zna da Cecu vole i da je nazivaju “srpska majka”, a iako mnogi smatraju da ona taj status ne zaslužuje, evidentno je da Ceca uživa u tome, pa je se čak u nekoliko intervjua i sama nazvala tako.


Ono što ste sigurno svi propratili,a to je da je nedavno postala baka koja ima 46 godina, a za baku to i nisu neke godine. Ona na svog unuka Željka ne žali nijednog centa, a to je dokazala i dosadašnjim ualganjima u njegovu sobu, krevetac i tako dalje.

Međutim, ona je u jednom gostovanju na TV Pink se osvrnula na to da ljudi loše komenatrišu žene koje se nalaze u četrdesetim godinama, te je istakla da su to žene koje su odlično građene, i kao ličnost i sve ostalo.

Ceca na društvenim mrežama vrlo često izbaci neke fotgrafije gdje pokazuje kako se ona drži sa svojih 46 godina, a nedavno je podijelila kako sa uživa na suncu sa svojom kćerkom Anastasijom, u manjoj kući nedaleko od grada, ali i kasnije na moru.

Kako vi ovo komentarišete? Imate li vi neko mišljenje o Ceci? Pišite nam,…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here