SRPSKA JAVNOST U NEVJERICI! DALILA I DEJAN SU KUĆU SAGRADILI NA OTETOM PLACU OD SRBA – Vesna Rivas raskrinkala Dragojeviće, EVO šta kaže njen otac! Šok!

0
260

Jedna od trenutno glavnih tema u najgledanijem rijaliti programu Zadruga jeste i kome će poslije razvoda Dalile i Dejana Dragiojevića pripasti kuća u Gornjem Šepku, u kojem je rijaliti par živio prije odlaska u Šimanovce. Dalili otac Huso Mujić ni po kojem slučaju ne želi da oprosti javnu prevaru svoje kćerke sa Filipom Carem.

Tako je on stao na stranu svog bivšeg zeta, kome želi da prepiše kuću u kojoj su oni živjeli donedavno, a koja se i dalje vodi na njegovo ime. “Dejan ovdje ima svoju kuću. Neka ona priča sada kako ne voli da doalzi ovdje, i ne mora. Ta kuća gdje su oni dosada živjeli vodi se na mene, a kada Dejan dođe, njemu ću da je prepišem. A on nakon toga neka radi sa njom šta želi”, rekao je Huso nedavno.

Ali, pjevačica Vesna Rivac koja Dalilu i njenog oca poznaje još iz rijalitija “Parovi”, govori da Huso ne govori istinu kada kaže da je imanje na kojem je kuća izgrađena njegovo.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here