Vjerujemo da već znate za ovo, ali vjerovatno ste i vi nekada bili u situaciji da čujete neku priču o tome kako se svekrva i snaha baš i ne slažu, a vrlo su rijetki slučajevi da se snaha i svekrva slažu sa nečim.

Do sukoba uglavnom dolazi jer mamin mezimac sada ima drugu ženu u svom životu i mama nije u centru pažnje, ali isto tako i snaha ne može podnijeti da njen muž i svekrva imaju bolji odnos nego njih dvoje.

Kada je u pitanju odnos između njih dvije on se uglavnom svodi na trpljenje, ali nekada to zna kulminirati u vidu fizičkog obračuna.

Upravo takav slučaj je tema današnjeg članka koji se desio u Hrvatskoj, tačnije na ostrvu Vis kada je svekrva ušla u stan u kojem se nalazila njena snaha i sve polila benzinom i zapalila.

Sverkva je odmah privedena u policijsku stanicu, gdje je nakon uzimanja njene izjave puštena.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da ona nije pritvorena, a prema policijskom izvještaju ovo je bilo njeno prvo krivično djelo, a u prilog joj je išlo i to što je stan njeno vlasništvo.

Komšije kažu da njih dvije se nikako nisu uspjele sporazumjeti, a te noći kada je se to desilo bile su same u stanu.
Svkerva je rekla da nije imala namjeru da zapali stan, nego da je prepadne.

Ona je uzela kanister od 5 litara u kojem je bilo 2 litre benzina a onda je snaha krenula da joj otme to, na kraju čega je proliven benzin, pa je to svekrva iskoristila i zapalila stan.
Najgore je što je u tom trenutku u stanu bilo dvoje djece.

Koji je vaš komentar na ovo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here