SRBIJA U ŠOKU! Dijana Hrkalović PUŠTENA DA SE BRANI SA SLOBODE! Evo za šta se sve tereti! PRVI SNIMCI NAKON IZLASKA IZ PRITVORA! (VIDEO)

0
298

Danas se pojavila nova vijest da je dijana Hrkalović puštena iz pritvora i da će se od sada braniti sa slobode. Naime, u petak je tužilaštvo za organizovani kirmilan podnjelo prijedlog Specijalnom sudu u Beogradu, protiv Dijane Hrkalović. Tužilaštvo je predložilo sudu da joj se produži pritvor u kojem se ona nalazi od 15. oktobra, zbog opasnosti od bjekstva i da bi boravkom na slobodi mogla uticati na saučesnike.

Ali, sud to nije prihvatio i dozvolio joj je da se od sada pa nadalje brani sa slobode. Istraga protiv nje je pokrenuta zbog sumnje da je ona uticala na nekadašnjeg načelnika Službe za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije, Dejana Milenkovića, kako on ne bi na vrijeme dostavio neke od izvještaje koji su bili povezani sa ubistvom Vlastimira Miloševića, predmet koji je poznat pod nazivom “ubistvo na šinama2. Za ovo ubistvo je Veljko Belivuk bio prvi optuženi, koji je kasnije oslobođen tih optužbi.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here