Seka Aleksić je jedna od naših najpopularnijih pjevačica u regionu koja spada u sami vrh estrade na Balkanu, kad je u pitanju popularnost. U roku od samo deset godina, eksplodirala je Seka, kad je u pitanju folk muzika.

Seka je jedan period imala zaista perfektan izgled, poznato je da je ona imala oduvijek problem sa viškom kilograma, a ovaj put je ostala ponovo trudna, ako dodamo hormone tome, dobijemo Seku kakva izgleda danas, a možemo reći da je to i više nego grozno.

Čini se da se pjevačica udebljala ponovo, da je popustila kad je u pitanju njen režim ishrane, kao i treninga, da se na njoj nakupilo mnogo kilograma. Uslikana je tako Seka nedavno u javnosti i bila je mnogo zapuštenog izgleda, doduše, nedjelja je bila pa je išla u šoping, nije se baš trebala puno sređivati, ipak nije trebala nešto takvo dopustiti sebi.

Loading..

Kad je u pitanju režim ishrane i trening, Seka je očigledno popustila, kile su se na njoj tako počele nakupljati, u šopingu je bila sa svojim suprugom i sinom Jakovom, uredno i jako lijepo snimljeno je sve to bilo.

Da li imate vi neki komentar na izgled Seke Aleksić ili ne, da li se ona ugojila mnogo po vama ili ne?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here