Ništa mu nije važnije od zdravlja, pa čak ni tenis.

Novak je pod pritiskom jer je među tri najbolja tenisera. Međutim rekao je da mu nije ništa bitnije od porodice i zdravlja. Kada su ga pitali da li bi mogao bez tenisa rekoa je i da i ne. Da, jer se ne laši života bez tenisa, i može zamisliti, ali ne, jer i voli tenis i ima volju da otvoori akademiju gdje bi prneio svoje znanje i iskustvo na druge.

Kažže da mu je ažnije zdravlje i poroidca, te da cijenei vrijeem koje provede sa djecom. Tenis jeste njegova ljubav ali ne po svaku cijenu, Kaže da razgovra o svemu sa porodicom i da mu je ona najbitnija.

Poznati teniser dakle je otrkio šta on najviše cijeni, iako mislimo da je poznatim i bogatim ličnostima najbotniji novac i slava, pred kraj svake karijere kažu da im je anjvažnija porodica, djeca, prijatelji…

I naravno ništa ne bi imalo smisla bez poroidce i pravih ljudi. Jer džaba sva slava ako nekome nemaš ispričati svoj dan.

Novak će vjerujemo kao i dosada uspješno balansirati akrijeu i porodicu.

Inače poznatim lilnostima je nekada teško izbalansirati sve, pa tako često zapostave neku stranu. Nekad ispašta poroidca, dijete, muđ žena, a nekada može karijera da proadne.

Mada većina poznatih nekako uklopi sve. Bolje prolaze brakovi ako oba partnera u enkom javnom poslu, nego ako jedno jeste drugo nije onda može doći do nerazumjevanja u nekom momentu života.

Novaku želimo šubo sreće u njegovoj karijeri i svemu ostlom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here